Oferte Bulgaria 2019 Contact
Lefkada, Sejur, Sejur - individual

Vila Soumela & Vila Stathis

0 468

Vila Soumela si Vila Stathis sunt doua vile identice localizate in Nikiana, Lefkada. Daca va plac spatiul privat si intim, peisajele extraordinare,comoditatea si tot ceea ce presupune ca vacanta  sa fie perfecta, vei fi satisfacut si multumit sa alegi unitatile noastre de cazare.

 

Vila Soumela este o vila de familie cu 3 dormitoare, 3 bai, un home cinema, bucatarie complet utilata, spatiu deschis de luat masa. Are deasemenea garaj si piscina proprie. Camera cu home cinema, are o canapea extensibila, iar in aceasta vila, au posibilitatea de a fi acomodate pana la 8 persoane.

Living-ul este mare,cu acces usor de la terasa din fata, si curtea din spate. Bucataria este utilata complet, si va veti simti ca acasa. Pe terasa din fata vilei exista o masa cu scaune unde puteti servi linistiti o mancare gustoasa, o bere rece sau bucate traditionale grecesti. Langa piscina, exista si dus in aer liber.

Vila Soumela are o vedere uimitoare asupra Marii Ionice. Este o adevarata bucurie si implinire sa puteti privi rasaritul sau  apusul soarelui.

Soumela_bedroom-960x720

Soumela_living-960x720

Soumela_villa-960x720

 

 

Soumela1

————    [su_button url=”http://travel-arcadia.com/ofertearcadia/rezervare/” target=”blank” style=”soft” icon=”icon: flag”]Rezerva Acum[/su_button]    ————

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Parteneri Arcadia Travel