Oferte Bulgaria 2019 Contact
City - break - avion, City Break Malta, City-break

City Break Malta

0 173

City Break MALTA

„Daca ajungeti prin Malta, este imposibil sa nu va loviti peste tot de povestea cavalerilor de Malta si stralucitoarea lor victorie asupra otomanilor. Cavalerii de la Malta sau Ordinul Sf. Ioan sunt un ordin militar calugaresc creat la Ierusalim cam in aceeasi perioada cu templierii. Dar, mai inainte de toate, Malta îşi primeşte turiştii cu vechile misterele ale celor şapte milenii de istorie, cu un amestec de influenţe arabe, britanice şi mediteraneene, dar şi cu un prezent viu, de aventură şi festă”

Bucureşti (‏OTP) →Malta (‏MLA)W6 3259 12:35 – 14:00

Malta (‏MLA) →Bucureşti (‏OTP)W6 3260 14:30 – 17:50

Ziua 1: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 10:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei WIZZ AIR cu destinatia MALTA. Decolare din Bucuresti la ora 12:35. Sosire in MALTA la ora 14:00. Transfer la hotel si check-in. Cazare la hotel PLAZA REGENCY 3* sau similar.
• Impreuna cu insotitorul de grup facem un tur de forta in Valletta, un oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiectivele: CoCatedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka.
Intoarcere la hotel si cazare

Ziua 2: mic dejun si plecare spre MDINA / MOSTA / VITTORIOSA
• Vizitam Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”. In Mosta, vom fi incantati de cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta: Domul Bisericii Sf. Maria.
• Va propunem o vizita in prima capitala a Cavalerilor Ioaniti din Malta – Birgu sau Vittoriosa, acolo unde veti avea placerea de a admira cel mai mare monument in aer liber din insula – Monumentul Republicii, biserica parohiala, Sf. Laurentiu – care adaposteste comori artistice nepretuite, printre care cea mai mare panza pictata de Mattia Preti – Martirizarea Sf. Laurentiu.
• vizita in Vittoriosa nu poate sa nu includa un tur al Palatului Inchizitorului – sediul Inchizitiei malteze si, fireste o oprire pe bastioanele cetatii pentru o priveliste minunata asupra Marelui Port. Dupa ce incheiam turul orasului, va invitam la cateva ore de relaxare totala pe una din cele mai frumoase plaje naturale cu nisip din Malta – Golden Bay.
• In drum atingem si asa numitul “POPEYE VILLAGE” ( un Disneyland tematic ce pastreaza decorul construit pentru desenele Popeye Marinarul), unde vom face o sedinta foto.
Intoarcere la hotel si cazare
Ziua 3: mic dejun si plecare spre insula GOZO unde vom vizita
• CALYPSO CAVE: pestera unde Ulise a fost tinut “captiv” in farmecele superbei nimfe Calypso.
• “CITADELA” cetate stil arab unde s‐au aparat arabi, normanzi, ioaniti, britanici, dar si inchizitia din Roma.
• Prima lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Geologie; Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie; templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Apoi vom trece prin Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc
• “GOLFUL NIMFELOR” , Xlendi, sat pescaresc, tronat de singurul izvor din Malta
• SHOPPING la Fontana.
• Biserica, basilica, facatoare de minuni “TA’ PINU”.
Intoarcere la hotel si cazare

Ziua 4: mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Malta pentru imbarcare zborul Companiei WIZZ AIR cu decolare la ora 14:30. Sosire in Bucuresti la ora 17:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Perioada 04.06.2016 – 07.06.2016, 3 nopti
Tarif: * 254 euro/pers

*Pachetul include:
Avion din Bucuresti dus-intors, 1 x bagaj mana gratuit 42 x 32 x 25 cm
Cazare hotel PLAZA REGENCY 3*, mic dejun

*NU include:
Transfer Tg.Mures-aeroport Bucuresti- Tg.Mures – aprox. 150 RON / pers
Transfer aeroport Malta- hotel – aeroport – aprox. 20 euro/pers dus-intors
taxa oras – se achita la receptia hotelului – aprox. 1 euro/pers/noapte
Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale

*TARIFELE POT FI MODIFICATE IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR LA AVION !

Excursii optionale:
1. TURUL INSULEI GOZO – 60 EURO / adult ( COPII 35 EURO ) ‐ ( ferryboat si lunch inclus )
2. TURUL VALLETTA / MDINA / MOSTA – 45 EURO/adult ( COPII 25 EURO )
3. FESTA – 15 EURO/pers- Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Noi vom merge sa petrecem cu ei la aceaste sarbatori. Acolo veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii cum n‐ati vazut vreodata.
4. TURUL MALTEI – CROAZIERA – 45 EURO ( COPII 30 EURO ) ‐ lunch inclus
O excursie relaxanta, care va va dezvalui frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze, la care nu veti avea nevoie de asistenta turistica. Turul Maltei va va oferi si un pranz la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in faimoasa Laguna Albastra din insula Comino. Aici veti avea ocazia sa innotati in cea mai cristalina apa a Mediteranei si sa va bucurati de soare pentru 2 ore cel putin.
5. VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE, SAT PESCARESC – ADULTI 35 EUR (COPII 25 EUR) – BILETELE LA OBIECTIVE INCLUSE IN PRET (plimbarea cu barca nu este inclusa in pret – 7 euro / 3,5 euro pt. copii)
Prima lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti. Geologie; Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie; templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Apoi vom trece prin Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc ce are legatura cu istoria Romaniei.

6. Extravaganza Show – 45 EURO ( COPII 25 EURO)
Va invitam la un musical spectaculos si plin de actiune, pus in scena de catre actori maltezi. Show‐ul intitulat „Malta Nights Extravaganza” are loc intr‐un cadru deosebit, in arena mosiei Monte Kristo si povesteste despre evenimente cruciale din istoria Maltei. Spectacolul va va surprinde prin cavalcada costumelor medievale, coregrafia ampla, scenele cu cai si efectele pirotehnice. In acest timp veti fi serviti in stil medieval, cu trei feluri de mancare traditionala malteza, vin si apa . Transferul dus‐intors, cina si biletul de spectacol sunt incluse in pret. Spectacolul este in limba engleza.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Parteneri Arcadia Travel