Marmaris Vara 2015 – Turcia

image_pdfimage_print

Turcia se afla la confluenta a doua mari civilizatii : cea orientala si cea occidentala, un amalgam de traditii vestice si estice, o punte intre cultura europeana si cea asiatica.Minunile culturale si arheologice ale Turciei impreuna cu coasta mediteraneeana, reprezinta o Mecca pentru turisti ce atrage milioane de calatori in fiecare an din toate colturile lumii.Turcii au o puternica traditie ospitaliera si oriunde ai calatori te intampina cu « Hos Geldiniz », care inseamna « Venirea ta ne aduce fericire! »

Situată într-un frumos golf, în locul de întâlnire dintre Marea Egee şi Marea Mediterană, staţiunea Marmaris este înconjurată de o minunată pădure de pini care te poartă în lumea liniştii şi a armoniei.Portul, aproape în totalitate natural şi aşezarea splendidă, merită cu adevărat toată admiraţia vizitatorului. Marmaris poate fi considerat punctual de plecare pentru croaziere de-alungul coastei turceşti, oferind totodată distracţie şi posibilităţi infi nite de shopping. Un lucru inedit este taxiul acvatic care, spre deliciul familiilor cu copii, face curse regulateîntre Marmaris şi Hotelul Munumar din Icmeler, cea mai apropiată staţiune de Marmaris.
Anticul Physkos, actualul Marmaris a reprezentat un important punct de pornire pentru cei care aveau de străbătut traseul Anatolia–Rhodos–Egipt. Numele Marmaris vine din zilele în care Soliman Magnificul, atacând Rhodosul, şi-a exprimat mânia când a văzut starea deplorabilă a fortăreţei de aici. Sub impulsul momentului, el a exclamat: „Mimari as!“, adică: „Spânzuraţi arhitectul!“

HOTELURI

Aqua Marmaris 5 *

————    Rezerva Acum    ————

Hotel Blue Bay Platinum 5 *

————    Rezerva Acum    ————

Hotel Grand Cettia 4 *

————    Rezerva Acum    ————

Hotel Hawaii 4 *

Hotel Hawaii 4 *

————    Rezerva Acum    ————

Hotel Kaya Maris 4 *

————    Rezerva Acum    ————

Hotel Poseidon 4 *

————    Rezerva Acum    ————

Hotel Sesin 4 *

————    Rezerva Acum    ————