Kusadasi – Turcia – Autocar

image_pdfimage_print

Kusadasi este un oras-port la Marea Egee care s-a dezvoltat sub cateva civilizatii succesive : greaca, romana, venetiana, genoveza si otomana. Kusadasi este rasfatat de razele soarelui timp de 300 zile pe an. Numeroase plaje cu nisip fin, cu apa calda (Baradan Bay, Pamucak Beach, Kustur Beach, Sunset Beach, Club Downtown Beach, Ladies Beach, Green Beach, Long Beach) si cu o atmosfera linistita, permit activitati precum: windsurfing, ski nautic, plimbari cu barca, pescuit, volei, ideale pentru cei care iubesc viata activa. In nici un caz nu poti pleca din Kusadasi daca nu ai trecut pe la unul din parcurile acvatice de aici (Adaland, Aqua Fantasy, Aqualand), daca nu ai incercat un jeep sau horse safari, nu te-ai distrat la o seara turceasca traditionala, nu ai incercat scuba diving in Marea Egee si nu te-ai relaxat la un masaj in « hamam » (baile turcesti).

Va invitam sa participati la urmatoarele excursii optionale:

* Excursie la Efes – orasul antic. Excursie pe coasta de sud a Turciei, orasul care gazduieste una dintre cele 7 minuni ale lumii antice – Templul zeitei Artemis. Putem vizita Marele Teatru (cu o capacitate de 25.000 locuri), Biblioteca lui Celsius, Templul lui Hadrian si Fantana lui Traian.

* Excursie la Pamukkale – terasele de calcar. Ne lasam fascinati de cascadele din calcar si de cea mai originala piscina din Turcia – piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Astazi putem admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sf. Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian.

* Excursie la Cetatea Pirene, Miletos – situata aproape de lunca sinuosului rau Meander, dar pe un varf stancos si inconjurat de impresionante fortificatii, cetatea Priene. se mandreste cu Templul Zeitei Athena, Casa Sacra, Templul lui Zeus. Cetatea Milet este unul dintre cele mai vechi orase ale Ioniei, aflat la nord de Soke si la 60 km de Kusadasi. Este, de asemenea, orasul multor oameni de stiinta si filozofi, ca Thales, Isidor (arhitectul Hagiei Sofia din Istanbul).

*Seara turceasca – Puteti petrece o seara placuta la un spectacol organizat in cel mai vechi castel din Kusadasi – Kervansaray. Veti viziona momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare precum si vestitele dansatoare din buric. (In pret sunt incluse transportul, cina, bauturile racoritoare).

* Picnic pe vapor – plimbare cu vaporasul pe Marea Egee – Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei. Statiunea Kusadasi detine unul dintre cele mai mari porturi de yahturi de pe coasta egeeana, impozante vase de croaziera acostand aici in fiecare an (In pret sunt incluse transportul, pranzul, bauturile racoritoare).

* Adaland si Aquafantasy – parcuri de distractii – doua din cele mai mari parcuri de distractii. Situate in inima naturii, parcurile de distractii satisfac cele mai exigente preferinte (In pret sunt incluse: transportul si taxele de intrare).

SERVICII INCLUSE

7 nopti cazare hotel
Masa in functie de hotelul ales

SERVICII NEINCLUSE

Asigurare medicala de calatorie
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Programe optionale
Taxa de ferry boat 8 €/pers

SERVICII OPTIONALE*Excursie la Efes – orasul antic. Excursie pe coasta de sud a Turciei, orasul care gazduieste una dintre cele 7 minuni ale lumii antice – Templul zeitei Artemis. Putem vizita Marele Teatru (cu o capacitate de 25.000 locuri), Biblioteca lui Celsius, Templul lui Hadrian si Fantana lui Traian.*Excursie la Pamukkale – terasele de calcar. Ne lasam fascinati de cascadele din calcar si de cea mai originala piscina din Turcia – piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Astazi putem admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sf. Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian.

*Excursie la Cetatea Pirene, Miletos – situata aproape de lunca sinuosului rau Meander, dar pe un varf stancos si inconjurat de impresionante fortificatii, cetatea Priene. se mandreste cu Templul Zeitei Athena, Casa Sacra, Templul lui Zeus. Cetatea Milet este unul dintre cele mai vechi orase ale Ioniei, aflat la nord de Soke si la 60 km de Kusadasi. Este, de asemenea, orasul multor oameni de stiinta si filozofi, ca Thales, Isidor (arhitectul Hagiei Sofia din Istanbul).

*Seara turceasca – Puteti petrece o seara placuta la un spectacol organizat in cel mai vechi castel din Kusadasi – Kervansaray. Veti viziona momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare precum si vestitele dansatoare din buric. (In pret sunt incluse transportul, cina, bauturile racoritoare).

*Picnic pe vapor – plimbare cu vaporasul pe Marea Egee – Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei. Statiunea Kusadasi detine unul dintre cele mai mari porturi de yahturi de pe coasta egeeana, impozante vase de croaziera acostand aici in fiecare an (In pret sunt incluse transportul, pranzul, bauturile racoritoare).

*Adaland si Aquafantasy – parcuri de distractii – doua din cele mai mari parcuri de distractii. Situate in inima naturii, parcurile de distractii satisfac cele mai exigente preferinte (In pret sunt incluse: transportul si taxele de intrare).

 HOTELURI

Hotel Asena 3 *

Se bucura de un amplasament central in cadrul statiunii, nu departe de toate activitatile de vacanta. Acesta ofera vizitatorilor o vedere panoramica asupra Marii Egee din ultimele camere dar si din receptia hotelului.

Locatie: Hotelul este situat chiar pe malul marii,  in zona Ladies Beach  care are cea mai buna plaja de nisip premiata cu “Steagul Albastru” si  este situata doar la 3 km de centrul  orasului Kusadasi.

Facilitati camere: Majoritatea camerelor au vedere la mare oferind cele mai frumoase privelisti. Camerele  dispun de baie cu dus, TV, telefon, balcon, aer conditionat centralizat.

Activitati: Ajuns aici, vei putea practica sporturi pe apa si de plaja, tenis de masa, tenis pe plaja, salon Tv,  si animatie pe durata zilei

Piscina:  Este situata la ultimul etaj al hotelului, detine sectiune speciala pentru adulti si pentru  copii. Vei gasi sezlonguri si umbrele gratuite, dar si un bar.

Mese: sistem all inclusive-mese si gustari pe toata durata zilei, bauturi racoritoare si bauturi alcoolice locale conform programului hotelului.

Alte facilitati: receptie, lobby bar, restaurant in interior, bar la piscina, snack bar, salon TV.

TRANSPORT Supliment transport autocar din

Bucuresti  85 /pers

Plecări cu autocarul în fiecare Marti

Atentie! Intrare la cazare în fiecare Miercuri

Plecari STANDARD FIRST MINUTE EARLY BOOKING OFERTĂ

SPECIALĂ

Loc in DBL Loc in DBL cu REDUCERE 35% aplicata, pana la 15.03 Loc în DBL cu REDUCERE 25% aplicată până la 30.04 Locuri limitate
02.06, 15.09, 22.09 298 € 194 € 224 € 238 €
09.06, 16.06, 01.09, 08.09 332 € 216 € 249 € 266 €
23.06 352 € 229 € 264 € 282 €
30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 04.08, 11.08, 25.08 399 € 259 € 299 € 319 €
Reducere cazare în cameră DBL cu pat suplimentar 15 €/persoană
Supliment SGL 190 €
Primul copil 0-4.99 ani GRATUIT; Primul copil 5-12.99 ani plătește transportul; Al 2-lea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Al 2-lea copil 2- 12.99 ani are reducere 80 €, cazare în cameră DBL cu pat suplimentar.

Ploieşti,  Buzău – 95 €; Braila – 100 €;  Focşani, Galaţi, Brasov – 105 €; Constanţa, Bacau – 110 €;  Suceava, Piatra Neamţ, Iaşi – 115 € Chişinău – 120 €.

Servicii incluse :

7 nopţi cazare cu All Inclusive

Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) si asistenta turistica.

Preţul nu include :

Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale;

Alte taxe şi cheltuieli personale;

Bilet ferry-boat Cannakkale: 10 €/ pers