Belek Vara 2015 – Turcia

image_pdfimage_print

Situat pe malul MediteraneiBelek este un adevarat paradis pentru turişti .
Oferind 300 de zile de soare, plaje cu nisip auriu ,ape turcoaz, terenuri de golf şi hoteluri moderne , a devenit un refugiu pentru cei care caută  lux.
Regiunea Belek este situată la 30 de kilometri pe partea de est a provinciei Antalya .O selecţie largă de hoteluri mai ales 5 stele, atrag milioane de turişti din Europa, Rusia şi statele din Golf.  Cele mai multe hoteluri din Belek din ziua de azi sunt construite de curand, astfel încât acestea sunt mai bune decat multe hoteluri europene în staţiuni similare.

Belek se poate mandri cu cele mai fine plaje de pe coasta turcească, cu 16 km de nisip alb, curat, franjurat de pini umbroşi uşor înclinaţi pentru a limpezi apele turcoaz. Este un loc de joacă perfect pentru copii şi iubit de broaştele ţestoase (Caretta caretta) care îşi depun aici ouăle. Plaja este publică, dar fiecare resort care se aliniază frumos în spatele dunelor de nisip pretinde că este privată.Staţiunea se mândreşte deasemenea cu 109 specii de păsări, inclusiv frumoasele Tyto Alba, (bufniţele cu glugă), pe care le puteti observa în timp ce staţi la plajă. Frumuseţea naturală a regiunii Belek a fost descoperită în 1984 şi a fost proclamată „Centrul Turistic Belek “. În ultimii ani, Belek a devenit ceea ce este astazi, un paradis pe pământ.
Recent a fost aleasa de către Ministerul Turismului a fi un model nu numai pentru turismul din ziua de azi, precum şi pentru turismul din următorii o mie de ani.
Belek este recunsocută şi datorită celor 6  terenuri de golfuri, aceasta fiind destinată în special iubitorilor acestui sport.
Datorită apelor limpezi de culoarea cristalului se poate practica  windsurfing, navigaţie, ski jet, oferind astfel cea mai largă gamă posibilă de sporturi nautice.
Viaţa de noapte în Belek în mare masură este limitată la hotelurile mari, dintre care multe au propriile lor cluburi de noapte, baruri şi divertisment. Cele mai multe hoteluri din Belek au magazine de suveniruri însă ,pentru cei care vor să facă cumpărături, au posibilitatea de a merge în bazarul imens care se deschide în fiecare zi de sâmbătă.
Nu uitaţi să negociaţi şi veţi pleca din Belek cu foarte multe cadouri pentru cei dragi…
Deţine o clima temperat continentala mediteraneană, cu temperatura apei de 22C. Este locul ideal pentru vacanţele de relaxare dar şi pentru cele active.

Ce puteţi vizita…

Unul din cele mai interesante locuri este oraşul roman Perge, unde se gaseşte un amfiteatru deosebit de cunoscut şi foarte conservat: Aspendos. Acesta a fost un important centru comercial în epoca romană.  Astăzi, aspectul cel mai impresionant din Aspendos este teatrul.Are o capacitate de 15.000 şi a fost foarte bine conservat.  În fiecare an, găzduieşte Opera şi Balet Aspendos Festivalul care are loc în iunie şi iulie şi vă oferă posibilitatea de a vedea spectacole de clasice într-un cadru magnific.  Apeductu, care a furnizat apa în oraş este, de asemenea, încă relativ intact şi ofera o privelişte impresionantă.
La doar 18 km de Antalya, Perge a fost un oraş important în Pamfilia şi a fost vizitat de St.Paul în timpul călătoriilor sale misionare.  Astăzi, poarta oraşului flancate de turnuri înalte, teatru si baile sunt de interes.
Dintre activităţile care se pot desfasură aici sunt excursiile cu barca, călăritul , vizitarea cascadei Manavgat, safarii prin munţi, băile termale din Pamukkale.

HOTELURI

Hotel Adam si Eve 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Aydinbey Famous Resort 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Calista Luxury Resort Belek 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Cornelia De Luxe Resort 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Cornelia Diamond Golf Resort si Spa 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Crystal Paraiso Verde Resort 5*

———— Rezerva Acum ————

Hotel Ela Quality Resort 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Iberostar Bellis 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Maxx Royal Golf si Spa 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Papillon Ayscha 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Riu Kaya Belek 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Rixos Premium Belek 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Royal Adam si Eve 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Sensimar Belek Resort si Spa 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Sherwood Dreams Resort 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Susesi Luxury Resort 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Titanic Deluxe Belek 5 *

———— Rezerva Acum ————

Hotel Voyage Belek Golf & Spa 5 *

———— Rezerva Acum ————

Spice Hotel si Spa 5 *

———— Rezerva Acum ————