Oferte Bulgaria 2019 Contact
City - break - avion, City - break - avion - Franta, City-break

CITY BREAK PARIS – DE LA 150 EURO

0 392

City Break Paris

            Nimic nu se compara cu o plimbare pe stradutele Parisului cu un pahar de vin rosu in mana. Poate doar o seara de vara petrecuta in parcul de langa Turnul Eiffel, privind luminile Turnului si cladirile din departare. Dar Parisul inseamna mai mult decat muzee, cladiri si cafenele. Acest oras este o stare de vis, o imbinare de trecut si prezent, de clasic si modern, de istorie si cultura. Amintirea Parisului aduce zambetul pe buzele oamenilor care l-au vizitat si dorinta de a reveni.

Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Versailles, Louvre, Sacre Coeur, Disneyland..Bonjour mon amour ! Patrundeti in inima Frantei si descoperiti “Orasul iubirii” !

 

Ce vizitam ?

  • Champ Elysees – in trecut se dorea ca faimosul bulevard sa fie un parc, o continuare a gradinilor Tuileries. Este una dintre cele mai faimoase strazi din lume. Magazine de lux, cafenele, cinematografe, totul aici este fastuos.
  • Catedrala Notre Dame – nu este doar un simbol al Parisului ci un simbol al Frantei. Este una dintre primele constructii in stilul gotic, o constructie impunatoare si impresionanta.
  • Muzeul Orsay – puteti admira opere ale unor faimosi pictori precum Delacroix, Courbet, Daumier, Manet, Monet, Cézanne, van Gogh, Renoir, Matisse, Degas, Gaugain, Corot.
  • Muzeul Louvre – cel mai mare muzeu din lume. Adaposteste nenumarate opere de arta, insa punctul maxim de atractie, ramane in continuare celebra pictura « Mona Lisa » a lui Leonardo da Vinci.
  • Turnul Eiffel – simbolul Parisului, al puterii si al suprematiei, este o constructie impresionanta, moderna, este un “far” urias al orasului Paris.

Unde mancam ?

 

  • Man Ray – restaurantul cu aspect budist ii are ca patroni pe actorii Johny Depp, Sean Penn, John Malkovici; L’Alcazar – specialitati frantuzesti si internationale; Le Cafe Marly – braserie eleganta situata in interiorul palatului Louvre; Buddha Bar – meniu international, ambient unic in lume; La Suite – un restaurant cochet.

De unde cumparam ?

  • Va recomandam urmatoarele zone ale orasului: Avenue Montaigne (Chanel, Dior, Celine, Valentino, Krizia, Ungaro,Praga, Dolce&Gabana); Chapms Elysees (Galerie du Lido, Le Rond-Point, Le Claridge si Elysees 26); Faubourg St.Honore (Hermes, Lanvin, Gucci, Chloe si Lacroix); Mall-ul Carrousel du Louvre; Place Vendome si Rue De la paix (Cartier, Boucheron, Bulgari si Van Cleef and Arpels); Rue St.Honore; Rue Rivoli.

ZIUA 1. PARIS

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Vidrasau- TGM, pentru zborul la Paris. Dupa sosirea la Paris, pe aeroportul Beauvais, pornim spre hotelul unde vom fi cazati timp de 3 zile. Seara, putem opta pentru o vizita la Turnul Eiffel si de a admira jocul de lumini.

ZIUA 2. PARIS

Mic dejun. Putem opta pentru un tur al Parisului cu un autocar decopertat, sau putem descoperi la pas intreaga frumusete a Orasului Indragostitilor. Se va vizita: Place de la Concorde, Champs Elysees, Palatul Elysee, Arcul de Triumf, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, unde este inmormantat Napoleon Bonaparte, Place Vendome, Opera Garnier, Ille de la Cite cu Notre-Dame, Panteonul, Cartierul Latin, Montmartre si Piata Bastiliei nu vor lipsi din itinerariul nostru.

ZIUA 3. PARIS

Mic dejun. Impreuna cu insotitorul de grup, vom explora Parisul. Incepem cu Ille de la Cite – locul anticei Lutetia, nucleul istoric al Parisului. Trecem pe la Primaria Parisului, centrul Pompidou, Forumul Halelor si ajungem la Luvru. Prin Gradinile Tuilleries, continuam spre Champs Elysses, admiram Grand Palais si Petit Palais, dar putem admira privelistea si din Tour Montparnasse.Vom mai vizita Basilica Sacre Coeur, precum si Moulin Rouge. Spre seara ne putem relaxa cu o croaziera pe Sena.

ZIUA 4. PARIS

Mic dejun. Program liber pentru cumparaturi sau alte preferinte. Inainte cu 4 ore ne vom prezenta la receptia hotelului pentru a preda camerele si a ne intoarce la aeroport.

*Optional se poate vizita Castelul Versailles sau se poate opta pentru o excursie la Disneyland.

* Programul nu este obligatoriu, ci doar cu titlu informativ.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Parteneri Arcadia Travel