Oferte Bulgaria 2019 Contact
City - break - avion, City - break - avion - Franta, City-break

CITY BREAK PARIS & CASTELELE DE PE VALEA LORIEI

0 146

City Break Paris & Castelele de pe Valea Loirei
16.10.2015 – 19.10.2015, 3 NOPTI

Nimic nu se compara cu o plimbare pe stradutele Parisului cu un pahar de vin rosu in mana. Poate doar o seara de vara petrecuta in parcul de langa Turnul Eiffel, privind luminile Turnului si cladirile din departare. Dar Parisul inseamna mai mult decat muzee, cladiri si cafenele. Acest oras este o stare de vis, o imbinare de trecut si prezent, de clasic si modern, de istorie si cultura. Amintirea Parisului aduce zambetul pe buzele oamenilor care l-au vizitat si dorinta de a reveni.
Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Versailles, Louvre, Sacre Coeur, Disneyland..Bonjour mon amour ! Patrundeti in inima Frantei si descoperiti “Orasul iubirii” !

Ce vizitam ?

• Champ Elysees – in trecut se dorea ca faimosul bulevard sa fie un parc, o continuare a gradinilor Tuileries. Este una dintre cele mai faimoase strazi din lume. Magazine de lux, cafenele, cinematografe, totul aici este fastuos.
• Catedrala Notre Dame – nu este doar un simbol al Parisului ci un simbol al Frantei. Este una dintre primele constructii in stilul gotic, o constructie impunatoare si impresionanta.
• Muzeul Orsay – puteti admira opere ale unor faimosi pictori precum Delacroix, Courbet, Daumier, Manet, Monet, Cézanne, van Gogh, Renoir, Matisse, Degas, Gaugain, Corot.
• Muzeul Louvre – cel mai mare muzeu din lume. Adaposteste nenumarate opere de arta, insa punctul maxim de atractie, ramane in continuare celebra pictura « Mona Lisa » a lui Leonardo da Vinci.
• Turnul Eiffel – simbolul Parisului, al puterii si al suprematiei, este o constructie impresionanta, moderna, este un “far” urias al orasului Paris.

Unde mancam ?

• Man Ray – restaurantul cu aspect budist ii are ca patroni pe actorii Johny Depp, Sean Penn, John Malkovici; L’Alcazar – specialitati frantuzesti si internationale; Le Cafe Marly – braserie eleganta situata in interiorul palatului Louvre; Buddha Bar – meniu international, ambient unic in lume; La Suite – un restaurant cochet.

De unde cumparam ?

• Va recomandam urmatoarele zone ale orasului: Avenue Montaigne (Chanel, Dior, Celine, Valentino, Krizia, Ungaro,Praga, Dolce&Gabana); Chapms Elysees (Galerie du Lido, Le Rond-Point, Le Claridge si Elysees 26); Faubourg St.Honore (Hermes, Lanvin, Gucci, Chloe si Lacroix); Mall-ul Carrousel du Louvre; Place Vendome si Rue De la paix (Cartier, Boucheron, Bulgari si Van Cleef and Arpels); Rue St.Honore; Rue Rivoli.

ZIUA 1. – PARIS
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Vidrasau- TGM, pentru zborul la Paris. Dupa sosirea la Paris, pe aeroportul Beauvais, pornim spre hotelul unde vom fi cazati timp de 3 zile. Seara, putem opta pentru o vizita la Turnul Eiffel si de a admira jocul de lumini.

ZIUA 2. PARIS
Mic dejun.Vizita Castelele de pe Valea Loirei – Azay le Rideau, Villandry, Chambord et Chenonceau. Aprox. 10 ore.
Retur in Paris. Cazare

ZIUA 3. PARIS
Mic dejun. Impreuna cu insotitorul de grup, vom explora Parisul.Se va vizita: Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Grand Palais, Petit Palais,Place de la Concorde, Champ Elysee, Arcul de Triumf, Catedrala Notre Dame, Muzeul Louvru.Vom mai vizita Basilica Sacre Coeur, precum si Moulin Rouge. Spre seara ne putem relaxa cu o croaziera pe Sena.

ZIUA 4. PARIS
Mic dejun. Program liber pentru cumparaturi sau alte preferinte. Inainte cu 4 ore ne vom prezenta la receptia hotelului pentru a preda camerele si a ne intoarce la aeroport.

* Programul nu este obligatoriu, ci doar cu titlu informativ.

ORAR ZBOR:
Targu Mureş (‏TGM) →Paris Beauvais (‏BVA)W6 3729 16.10.2015 11:45 – 13:30
Paris Beauvais (‏BVA) →Targu Mureş (‏TGM)W6 3730 19.10.2015 14:00 – 17:35

Tarif: * de la 315 euro/pers
Pachetul include:
– Avion din Tg.Mures dus-intors, 1 x bagaj mana gratuit 42 x 32 x 25 cm –
-Cazare 3 nopti hotel Paris ARC PORTE D ORLEANS PARC EXPOSITION 3 *, mic dejun,
– transfer Paris BVA- hotel- aeroport BVA –
– Vizitarea castelelor cu microbuz /autocar

*NU include:
– intrare la toate castelele din program
taxa oras – se achita la receptia hotelului – aprox. 1 euro/pers/noapte

*TARIFELE POT FI MODIFICATE IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR LA AVION !

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Parteneri Arcadia Travel